Autotechnicus – Covebo Uitzendgroep B.V. – DoetinchemVerzorgende individuele gezondheidszorg (ig) – Azora – DoetinchemSysteemontwikkelaar – iSense ICT Professionals – DoetinchemPLC-programmeur – CareerValue B.V. – DoetinchemBouwkundig projectleider – Kracht Recruitment – DoetinchemBouwkundig projectleider – Kracht Recruitment – DoetinchemAdviseur ict – CareerValue B.V. – DoetinchemProgrammeur C (middelbaar) – iSense ICT Professionals – DoetinchemOnderhoudsmonteur machines / installaties – CareerValue B.V. – DoetinchemHulparbeider grondwerk – Werkzoeken.nl – DoetinchemWebdeveloper (middelbaar) – iSense – DoetinchemCalculator W-installaties – Eminent Groep – DoetinchemMedewerker technische dienst elektrotechnisch – Synsel Techniek – DoetinchemProjectleider installatietechniek – Kracht Recruitment – DoetinchemMedewerker technische dienst elektrotechnisch – Synsel Techniek – DoetinchemProgrammeur C (middelbaar) – Werkzoeken.nl – DoetinchemOnderhoudsmonteur machines / installaties – Synsel Techniek – DoetinchemHovenier – Werkzoeken.nl – DoetinchemMedewerker technische dienst elektrotechnisch – Synsel Techniek – DoetinchemBouwkundig projectleider – Kracht Recruitment – Doetinchem

JobID = 4d0.07

JobID = 3c0.07

Op locatie Den Es hechten wij veel waarde aanbelevingsgerichte zorg. Hierbij staat het belang van het creërenvan waardevolle ervaringen en betekenisvolle ontmoetingen voorbewoners in de laatste fase van hun leven centraal. Dit betekentdat jij samen met je collega’s de verlangens van bewoners alsuitgangspunt neemt om zo het leefplezier van een bewoner tevergro…

Lees meer…

JobID = 56i0.07

Heb jij zowel ervaring op de back alsfront-end en vind jij het leuk om complexe materie eigen te makenals software ontwikkelaar? Kom je uit de buurt van Nijmegen ofDoetinchem en wil je van A tot Z verantwoordelijk zijn voor dedevelopment werkzaamheden? Lees dan snel verder ensolliciteer!

Lees meer…

JobID = 50b0.07

Als nieuwe aanwinst van deze mooieorganisatie ga je aan de slag gaan als Software Engineer in deregio Doetinchem.
Je zult samen met vakkundige collega’saan de slag gaan om het meeste uit jezelf maar ook uit het werk tehalen.
Je gaat voornamelijk PLC, HMI en softwareontwikkelen, dit doe je aan de hand van de wens van de klant. Opbasis van de klant behoeften stel je functionele en techn…

Lees meer…

JobID = 1a0.07

Binnen deze avontuurlijke functie houd jeje bezig met de projectcoördinatie en procesorganisatie vangrootschalige bouwontwikkelingen veelal in de nieuwstecontractvormen. Als vertegenwoordiger van de klant en de klantwenszorg je dat het project conform pve en binnen de kwaliteitsnormen,planning en budget wordt gerealiseerd. Bovendien heb je de opdrachthet bouwteam zodanig te formeren dat zij fl…

Lees meer…

JobID = 42i0.07

Je bent een Senior projectleider bouw metzowel technische als organisatorische kennis en ervaring op hetgebied van bouw techniek. Als Senior projectleider bouw draagt deverantwoordelijkheid voor het rendement van de projecten vanaf decalculatiefase tot en met de nazorg. De Senior projectleider bouwis budgetverantwoordelijk, geeft leiding aan verschillendeprojectteams en onderhoudt de contacten …

Lees meer…

JobID = 1a0.07

In deze functie zul je veel diversiteitervaren gezien je zowel bij verschillende klanten aan de slag gaat,als verschillende werkzaamheden zult uitvoeren. Qua werkzaamhedenkun je denken aan migraties naar een datacenter, het inrichten vannieuwe werkstations of het vervangen van Thin Clients. Daarnaastpak je ook zaken omtrent onderhoud en beheer op bij de klanten. Jezult veelvuldig bij de klanten…

Lees meer…

Vacature plaatsen

vacature plaatsen
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op deze site EN op onze Facebookpagina EN op Twitter. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info. Zie hieronder.

Like vacatures Doetinchem op Facebook!

Volg vacatures Doetinchem ook op Twitter

Vacatures Doetinchem op Linkedin

Nieuwste vacatures