Onderhoudsmonteur machines / installaties – Werkzoeken.nl – DoetinchemOpperman grond-, weg- en waterbouw (gww) – Werkzoeken.nl – DoetinchemProjectleider installatietechniek – Werkzoeken.nl – DoetinchemProjectleider werktuigbouw – Kracht Recruitment – DoetinchemTekenaar / werkvoorbereider – Eminent – DoetinchemVerzorgende IG, MMZ niveau 4 of verpleegkundige – Azora – DoetinchemUitvoerder – Eminent – DoetinchemBedrijfsarts – Werkzoeken.nl – DoetinchemStoringsmonteur – LMH Engineering – DoetinchemIT traineeship in regio Zwolle: leren en werken tegelijk – YoungCapital – DoetinchemBedrijfsarts – Werkzoeken.nl – DoetinchemAutotechnicus – Covebo Uitzendgroep B.V. – Doetinchem

JobID = 16p0.07

Dit ga je doen

JobID = 16p0.07

Dit ga je doen

Wie ben jij?

JobID = 15o0.07

Dit ga je doen

JobID = 16p0.07

Als Projectleider ben je verantwoordelijkvoor de algehele project coördinatie van eerste klantcontact totoplevering voor de meest complexe projecten. In deze rol geef jeintegraal leiding aan werkvoorbereiding, calculatie en uitvoering.Waar nodig denk je mee in slimme bouwmethodieken of alternatievemateriaalkeuzes die helpen het project te vereenvoudigen, teversnellen of kwalitatief te verbeter…

Lees meer…

JobID = 13m0.07

In deze functie maak je ontwerp- en bestektekeningen. Daarnaast ben je betrokken bij het geven van adviezen die betrekking hebben op het ontwerpproces. Je werkt nauw samen met de projectleider en de opdrachtgever.De functie omvat de volgende werkzaamheden en verantwoordelijkheden:• maken van ontwerpen en bestektekeningen.• maken van werkomschrijvingen en RAW bestekken.• maken van budget- en …

Lees meer…

JobID = 18r0.36

Op locatie Den Es hechten wij veel waarde aan belevingsgerichte zorg. Hierbij staat het belang van het creëren van waardevolle ervaringen en betekenisvolle ontmoetingen voor bewoners in de laatste fase van hun leven centraal. Dit betekent dat jij samen met je collega’s de verlangens van bewoners als uitgangspunt neemt om zo het leefplezier van een bewoner te …

Lees meer…

JobID = 13m0.07

Onze opdrachtgever heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de bouw van scholen, sporthallen en bedrijfsgebouwen. Voor nieuwe projecten zijn zij nu op zoek naar ervaren uitvoerders.De werkzaamheden bestaan o.a. uit:• Het coördineren van alle activiteiten• Leidinggeven aan medewerkers• Aansturen van leveranciers en onderaannemers• Bewaken van de planning• Zorgdragen voor naleve…

Lees meer…

JobID = 15o0.07

JobID = 15o0.07

StoringsmonteurDit bedrijf is op zoek naar een storingsmonteur om hun familie te komen versterken!Wat ga je doen?Jij gaat dit doen in een ploegendienst als onderdeel van de technische dienst. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het draaiend houden, verbeteren en uitbreiden van de machinelijnen. Je gaat veel werken met elektrotechnische storingen en PLC’s maar ook met hydraulische en pneumatisc…

Lees meer…

JobID = 10j0.09

Heb jij jouw diploma (bijna) op zak en affiniteit met IT? Start dan met een van onze IT traineeships in regio Zwolle.

Betaald opgeleid worden tot...