Tweede nieuwsbrief vacatures Doetinchem

20 februari 2021

Goedemiddag!
Hier is alweer de tweede nieuwsbrief van vacatures Doetinchem.
Op dit moment hebben precies 61 mensen zich ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Helemaal goed!

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Doetinchem en direkte omgeving deze week:

Vakmensen in bouw of techniek nodig voor in het onderwijs – Randstad – Doetinchem
Heb jij wel eens overwogen om jouw kennis van Bouw of Techniek over te brengen aan aanstormend talent? Hoe zou het jou lijken om jouw expertise in te zetten, en jongeren op te leiden naar een baan in jouw sector?

Er is een groeiend tekort aan docenten in het mbo en vmbo op het vakgebied van Bouw en Techniek. Hierin ligt een kans voor jou! Als hybride docent kun jij aan het werk blijven in jouw sector, en je daarnaast ontwikkelen door aan de slag gaan als vakdocent in het onderwijs. Dit kan al vanaf een paar uur per week!

Productiemedewerker (food) – Rabelink – Doetinchem
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het juist ompakken van de pinda’s, noten, zaden of gedroogd fruit. Daarbij is het belangrijk dat jij geen notenallergie hebt.

Hulpkracht – Lidl – Doetinchem Dr. H. Noodtstraat (2-12 uur)
Werken bij een grote supermarktketen, samen met gezellige collega’s? Dat krijg je met een bijbaan bij Lidl. Een mooie manier om werkervaring op te doen en tegelijkertijd lekker bij te verdienen!

Verkoopmedewerker – Welkoop – Zelhem
Welkoop is het merk voor Tuin & Dier. We richten ons op consumenten die van het buitenleven houden, een tuin hebben of dieren verzorgen. Het betreft een fulltime baan (38 uur per week)

Hulpkracht Bijbaan – Coop – Doetinchem
Ben jij op zoek naar een bijbaan en ben je minimaal 3 uur per week beschikbaar? Houd je van afwisseling? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zoekt Coop jou!

(aankomend) Operator – Randstad – Doetinchem
40 uur per week, € 2.200 – 2.300 per maand. Als (aankomend) operator aan de slag in de voedingsmiddelenbranche? Hier krijg je de kans om je als operator verder te ontwikkelen.

Administratief medewerker Inkoop en Logistiek – Start People – Doetinchem
Onze opdrachtgever in Ulft (omgeving Doetinchem) zoekt per direct een administratief medewerker inkoop en logistiek. Na gebleken geschiktheid bestaat de mogelijk om in dienst te komen via een bepaalde of onbepaalde tijd contract.

Verkoopmedewerker (20 uur per week) – HEMA – DOETINCHEM
Bij HEMA zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste winkel medewerkers! Kom jij ons team versterken?

Weekendhulp (4 tot 12 uur per week) – HEMA – Doetinchem
Onze winkels moeten er de hele dag tip-top uitzien. En jij kan ons daar prima bij helpen! Je zorgt ervoor dat de winkel goed aangevuld is, de artikelen netjes staan. Maar bovenal adviseer je klanten en reken je de aankopen af of je assisteert bij de zelfscan.

Horecamedewerker (16 tot 32 uur per week) – HEMA – Doetinchem
Ben jij een echte foodie en vind je het leuk om van je liefde voor eten je werk te maken? Dan biedt HEMA jou de kans om mee te werken in onze vernieuwde restaurant/food formule HEMA keuken.

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Doetinchem Facebook
Vacatures Doetinchem LinkedIn
Vacatures Doetinchem Twitter

Deze nieuwsbrief kun je ook op onze website lezen:

https://vacatures-doetinchem.nl/tweede-nieuwsbrief-vacatures-doetinchem/

Fijn weekend gewenst allemaal!