Vierde nieuwsbrief vacatures Doetinchem

6 maart 2021
Goedemiddag!
Hier is de vierde nieuwsbrief van vacatures Doetinchem.
Op dit moment hebben precies 93 mensen zich ingeschreven voor de nieuwsbrief.
Helemaal goed!

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Doetinchem en direkte omgeving deze week:

Voor onze vestiging in Doetinchem zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker inkoop ter ondersteuning van onze inkoopafdeling.

Bijbaan – Verkoopmedewerker – Bever – Doetinchem
Zoek je een toffe bijbaan of vakantiebaan? Ga dan het avontuur bij Bever aan!

Floormanager (Spraakmaker) – 30-32 uur per week (4dg), ervaring in horeca/open v. karakter, soc.vaardigheden vereist – ’t Zusje – Doetinchem
Mensen verrassen en verwennen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Jij wordt, net als wij, blij van lachende gezichten en vrolijke stemmen.

Sous-chef (Kwaliteitsmaker) – 38 uur per week – ’t Zusje – Doetinchem
Gasten verwennen en verrassen, dat is wat we bij ’t Zusje het liefste doen. Wie bij ’t Zusje komt eten, komt voor een totale beleving.

Medewerker corona testlijn GGD – Thuiswerken – MBO, 10 euro per uur
Als medewerker corona testlijn heb je minimaal een mbo4 opleiding of hbo werk- en denkniveau. Daarnaast ben je 32 uur in de week beschikbaar.

Medewerker bron- en contact onderzoek GGD – Start People – Thuiswerken (40 uur per week, €13 per uur)
Wil je graag je steentje bijdrage aan bestrijding van het Corona/COVID-19 virus? Heb je dan ook nog eens werkervaring in het klantcontact? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Receptionist(e) – Dentpoint Nederland B.V. – Terborg
Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten, zowel aan de telefoon als onze bezoekende patiënten aan de receptie. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent een sociale teamplayer
Allround office medewerker – It’s all about Christmas- Achterhoek
Onze corebusiness is het online verkopen van kerstartikelen gedurende het hele jaar en in de aanloop naar Kerstmis openen wij jaarlijks ook zo’n 10 pop-up kerstwinkels in Nederland, België en Duitsland.

Gezellig feestcafé op Grieks eiland zoekt nieuwe teamleden!
Waarom een zomer blijven in Nederland als je op avontuur kan! Werken op Kos is garantie op onvergetelijke avonturen, waardevolle werkervaring en heel veel zon

Campingmedewerkers gezocht voor luxe campings in Europa!
Heb jij altijd al een avontuur aan willen gaan in het buitenland als campingmedewerker? Wil je hard werken in ruil voor een goede toevoeging op je cv, het verder ontwikkelen van je talen én de tijd van je leven? Dan is werken als campingmedewerker in het buitenland iets voor jou!

Een druk bezocht restaurant op Mallorca zoekt personeel!
Na bijna een jaar vol onzekerheid en afwachten, is het zo ver, betere tijden komen er aan. Mallorca is gestart met het vaccinatie programma en de zomer van ons leven staat voor de deur.

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Doetinchem Facebook
Vacatures Doetinchem LinkedIn
Vacatures Doetinchem Twitter

Heb je zelf een vacature?
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op onze site EN op onze Facebookpagina EN op Linkedin EN op Twitter EN in onze nieuwsbrief. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info.

Deze nieuwsbrief kun je ook op onze website lezen:
https://vacatures-doetinchem.nl/vierde-nieuwsbrief-vacatures-doetinchem/

Fijn weekend gewenst allemaal!