Zevende nieuwsbrief vacatures Doetinchem

3 april 2021
Goedemiddag!
Hier is de zevende nieuwsbrief van vacatures Doetinchem.

Hieronder volgt een overzicht van nieuwe vacatures in Doetinchem en direkte omgeving deze week:

Administratief medewerker – De onderwijs specialistenDoetinchem
Twee scholen van De Onderwijsspecialisten, De Ziep in Didam en Mariendael in Doetinchem, zijn op zoek naar een administratief medewerker.

Receptioniste en telefoniste – Tandartspraktijk DoedentalDoetinchem
Voor onze kleinschalige praktijk zijn wij op zoek naar een receptioniste voor parttime dienstverband. (Uren nog in overleg)

Verkoopmedewerker – LIDL – Doetinschem IJsselstraat (24-32 uur)
Een baan als verkoopmedewerker bij Lidl is veelzijdig en afwisselend, want wij willen dat jij een echte allrounder wordt. Daarom ga je veel verschillende dingen doen.

Telefonisch verkoper – Timing – Doetinchem
Houd jij van acquisitie plegen? Krijg jij hier een enorme sales boost van? Lees dan snel verder.

Verkoopmedewerker – Praxis – Doetinchem
Als Verkoopmedewerker bij Praxis zorg jij samen met je collega’s voor tevreden klanten. Je spreekt de klant actief aan en geeft ze deskundig advies en handige tips bij het maken.

Verkoopmedewerker kleding allround – C&A – Doetinchem
C&A Nederland is de fashion retailer waar jij jouw energie en passie voor fashion kwijt kan. Als verkoopmedewerker draag jij bij aan een optimaal winkelbeeld en inspireer jij de klanten om het beste uit zichzelf te halen.

Assistent Filiaalmanager – Kruidvat – Doetinchem
Ben jij een filiaalmanager in de dop en wil je aan de slag bij een van de succesvolste winkelketens van Nederland? Dan is Kruidvat dé plek waar jij je ondernemerstalenten kunt ontwikkelen.

Administratief Medewerker HR / Personeelsadministratie – HeilbronDoetinchem
Je ondersteunt de HR Officers en de HR Business Partners bij de volledige personeelsadministratie. Dit is uiteenlopend van instroom en uitstroom tot salarisverwerking en het op orde brengen van personeelsdossiers.

Allround storingsmonteur – Techsharks – Zelhem
Zekerheid maar ook uitdagende opdrachten (met behoud van een vast dienstverband).
Opleiding & ontwikkeling. We snappen dat je nog niet alles kunt. Geen probleem. Waar jouw wens ook ligt, wij investeren in opleiding, cursussen en trainingen om van jou de haai te maken die jij graag wil worden.

Politieagent worden? Schrijf je nu in.
Wil je graag werken als agent? Dan volg je eerst de basis politieopleiding op mbo-4 niveau. In deze brede beroepsopleiding word je in twee jaar klaargestoomd voor het politievak. En na de opleiding? Dan heb je niet alleen een erkend politiediploma, maar ook direct een baan als politieagent in een basisteam.

Klantvriendelijke avonturier gezocht in het zonnige Athene!
Ben jij in deze tijden toe aan een nieuw avontuur? Wil jij wel eens weten hoe het is om te wonen en werken in het zonnige Athene? Dan is dit jouw kans! Lees snel verder en laat je verrassen door de veelzijdigheid van Athene!

Tip! Volg ons ook op social media:
Vacatures Doetinchem Facebook
Vacatures Doetinchem LinkedIn
Vacatures Doetinchem Twitter

Heb je zelf een vacature?
Voor slechts 5 euro plaatsen wij uw vacature op onze site EN op onze Facebookpagina EN op Linkedin EN op Twitter EN in onze nieuwsbrief. Stuur een PM naar onze Facebookpagina voor meer info.

Deze nieuwsbrief kun je ook op onze website lezen:
https://vacatures-doetinchem.nl/zevende-nieuwsbrief-vacatures-doetinchem/